Notícies

Festuc Teatre i Engruna Teatre finalistes als XXVII Premis Max

Dues companyies sòcies de la TTP han estat seleccionades com a finalistes a la 27a edició dels Premis Max.

D’una banda, Festuc Teatre opta a endur-se el guardó en la categoria de Millor tasca en producció, aquesta nominació marca una fita històrica, ja que és la primera vegada que una companyia de teatre infantil i de titelles rep aquest reconeixement en aquesta categoria. La nominació és per l’espectacle Bunji, la petita coala, una obra inspirada en tot l’imaginari australià, en la seva diversitat, la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar. Comparteixen nominació amb la companyia de dansa Adriana Bilbao per Zarra i Teatro Clásico de Sevilla per El público.

D’altra banda, Engruna Teatre és finalista en la categoria de Millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar amb l’espectacle Univers, una experiència sensorial per a la primera infància plena de poesia visual, música en directe i moviment. Els altres dos candidats a aquest premi Max són Arrainak bihotzean / Un pez en el corazón de Mar Mar Teatro i Estación Paraíso de La Maquiné.

Els guanyadors i guanyadres es donaràn a conèixer el proper 1 de juliol en una gala que se celebrarà a l’Auditori de Tenerife Adán Martín.

Els Premis Max

Els Premis Max de les Arts Escèniques, van ser creats el 1998 per la Sociedad General de Autores y Editores, per tal de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l’any a l’àmbit de les Arts Escèniques. Durant aquests anys, els objectius d’aquests premis han estat:

-Reconéixer el treball realitzat de creadors, intèrprets i productors
-Assolir la màxima difusió dels treballs més destacats de la temporada passada.
-Aconseguir la màxima implicació de la societat en estreta col·laboració amb el sector professional, els agents culturals, públics i privats.
-Donar a conèixer el talent artístic de professionals locals a través de la seva participació en la creació i desenvolupament de la gala, realitzada cada any a diferent ciutat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a