Notícies

Farrés Brothers i Cia. i la Cia. La Baldufa al Festival d'Avignon

Le Off Festival d'Avignon
Avignon OFF

Dues companyies de la TTP estaran durant aquest mes de juliol programades a Le Off de la 67a. edició del Festival d’Avignon: Farrés Brothers i Cia. amb el seu espectacle OVNI i la Cia. La Baldufa amb El Príncep Feliç.
Del 8 al 31 de juliol podreu trobar OVNI al “Volée du monde” Programme Avignon a la Catalane 2013. L’espectacle dels Farrés Brothers va ser un dels escollits per l’Institut Ramon Llull entre més de 60 propostes diferents per mostrar les arts escèniques catalanes a aquest prestigiós festival.
El Príncep Feliç participarà al Festival Théâtr’enfants et tout public, l’únic esdeveniment, dins la programació de Le Off de la 67a edició del Festival d’Avignon, que aglutina la creació d’espectacles per a públic familiar. Del 10 al 27 de juliol podreu anar a veure El Príncep Feliç a la Maison du Théâtre Pour Enfants, MPT Monclar, Grande Salle, cada dia a les 14.10 h, excepte els diumenges que no hi haurà funció. El festival celebrarà, aquest 2013, la 31a edició. La seva programació es caracteritza per ser multidisciplinària i diversa i pretén oferir espectacles exigents i d’alta qualitat artística tan per als infants més petits com per als adults que els acompanyen. Enguany, als diversos espais d’actuació del festival es programaran 13 companyies, de les quals, La Baldufa, n’és l’única estrangera.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a