Notícies

Fadunito 15 anys #somTTP

Ara que s’han fet grans, Fadunito celebren 15 anys d’espectacles tornant a casa, a Cervera, amb una exposició que recull la seva trajectòria. Des d’aquest dijous 21 de Novembre fins al 23 de febrer de 2020, podeu anar a visitar-la al Museu de Cervera i gaudir-los “tal com som!”.
L’any 2003, molt abans del triomf dels germans Màrquez a Cervera també hi passaven coses importants. Fadu i Nito es van conèixer a un festival de circ, i es van fusionar donant nom a aquesta companyia de teatre especialitzada en arts de carrer. Al llarg d’aquests anys han anat progressant i ampliant la cartellera d’espectacles, des dels itinerants, amb una alta dosis d’improvisació i intervenció del públic, fins a solos escènics.

Fadunito ha acurat sempre els arguments dels seus espectacles. Treballar el compartir, la dieta mediterrània, la família, l’estima al món del circ i la cultura escolar són els motius dels muntatges que actualment estan en cartellera.
Va començar les seves actuacions en terres catalanes, però a partir de l’any 2005 van obrir portes per traduir i adaptar els seus espectacles per representar-los a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. I no només això sinó que és de les poques companyies que poden presumir d’haver recorregut Àsia, Àfrica, Europa, Amèrica i Oceania.

Més informació al web de Fadunito

 
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a