Notícies

EuropeCalls EUROPA CREATIVA. Subprograma CULTURA. Taller de Projectes de Cooperació Europea

L’OBJECTIU DEL TALLER és incentivar i fomentar la participació del sector cultural i creatiu català en la convocatòria de suport als Projectes de Cooperació Europea del Programa Europa Creativa. La idea és oferir als operadors culturals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus la informació pràctica per a l’emplenament dels formularis i altres documents requerits a la convocatòria.

UNA JORNADA ADREÇADA a empreses, entitats, institucions i organitzacions públiques i privades del sector cultural i creatiu que estan en el procés d’elaboració de propostes per a la convocatòria oberta de Projectes de Cooperació Europea del Programa Europa Creativa.

HORARI i ESPAI

Divendres 19 de setembre, de  10.15h 13.30 hores

Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica. Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona 08002

10.15h  – 10.30h. Registre inscrits

10.30h – 10.45h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk- MEDIA Catalunya.

10.45h – 11.00hExemple de bona pràctica. Projecte beneficiari de l’última convocatòria de Projectes de Cooperació, a càrrec de  Marta Oliveras de MOM/el Vivero. MOM és una coorganitzador del projecte de cooperació New Open Working Process for the Performing Arts, liderat per l’empresa francesa Extrapole i beneficiari en l’última convocatòria del Projecte de Cooperació del Programa Europa Creativa.

11.00h – 13.00h. Aspectes pràctics de la línia de suport als Projectes de Cooperació Europea del Programa Europa Creativa:

– Registre en el Portal de Participants.

– L’eForm i els documents annexos requerits.

– Elaboració del pressupost

A càrrec de Tamar Lavado / Carolina Fenoll, Oficina Europa Creativa-Cultura, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

13.00h – 13.15h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec dÀlex Navarro 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a