Notícies

EuropeCalls. Convocatòria d'experts de l'Agència Executiva d'Educació, Audiovisual i Cultura (EACEA) de la Comissió Europea

L’OBJECTIU és, d’una bandaincentivar i fomentar la participació dels professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes a la convocatòria d’experts de l’EACEA, a fi que formin part de la base de dades d’experts per assessorar l’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura de la Comissió Europea en la gestió del Programa Europa Creativa de la Unió Europea.
D’altra banda, la sessió també té com a objectiu donar a conèixer el procés d’avaluació dels projectes.
La sessió consistirà en la participació de dos experts de MEDIA i dos de Cultura, perquè comentin la seva experiència i en què consisteix el procés.
UNA JORNADA ADREÇADA als professionals de les indústries audiovisual, cultural i creativa catalanes que vulguin esdevenir avaluadors de l’EACEA per assessorar l’Agència en la gestió dels programes de la Unió Europea i als professionals que tenen intenció de presentar projectes a les diferents convocatòries del Programa Europa Creativa, per tal de conèixer el procés d’avaluació dels projectes.

HORARI i ESPAI

Divendres 22 de maig, de 9:45h 12:30 h.
Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica. Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona 08002.


09.45h-10.00h. Registre inscrits
10.00h-10.15hBenvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.
10.15h-10.45h. Presentació de la convocatòria d’experts de l’EACEA, a càrrec d’Àlex Navarro.
10.45h-11.45h. Presentació de l’experiència de diversos experts, que han participat com a avaluadors dels programes MEDIA i Cultura:

  • Joan Arañó (Lavínia). Productor executiu de documentals. Aportarà la seva experiència com a avaluador de projectes audiovisuals del Programa MEDIA. 
  • Manel Monzón (Monzon Films). Productor executiu. Aportarà la seva experiència com a avaluador de projectes audiovisuals presentats al Programa MEDIA. 
  • Toni González (Escena Internacional BCN). Consultor per a les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura. Experiència com a avaluador de projectes presentats al Programa Cultura. 
  • Mireia Cirera Hidalgo. Gestora de projectes culturals i de cooperació. Consultora docent del Màster en Gestió Cultural, Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Fundraiser per a entitats del tercer sector a CAF-Gestió. Experiència com a avaluadora de projectes presentats al Programa Cultura.

11.45h-12.15h. Precs i preguntes
12.15h-12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro. 
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a