Notícies

EuropeCalls. Convocatòria de projectes CULTURA EUROREGIÓ 2015. Novetats principals

L’OBJECTIU DE LA JORNADA és informar el sector cultural i creatiu català de les principals novetats de la convocatòriade projectes Cultura Euroregió 2015i incentivar-ne i fomentar-ne la participació. A diferència de les anteriors edicions, l’Euroregió proposa, enguany, promoure i donar suport a un partenariat que vulgui adquirir una dimensió europea mitjançant el programa Europa Creativa.
La idea és ajudar les entitats culturals professionals dels àmbits de les arts escèniques, art contemporani, cinema, audiovisual, patrimoni material i immaterial, llengües euroregionals (català, occità, francès i castellà), música, literatura, etc. que ja tenen un projecte de creació, difusió, formació o d’educació artística, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.
UNA JORNADA ADREÇADA A les entitats culturals professionals amb personalitat jurídica de dret privat (associacions, fundacions, consorcis, etc.) amb seu en una de les regions membres de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Catalunya, les Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus), així com artistes professionals i persones jurídiques de dret públic implantades en el territori euroregional (museus, biblioteques, arxius, universitats, orquestres, etc.).

HORARI i ESPAI

Dimarts 14 d’abril,  de  9:00h 11:30 h.
Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica  Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona 08002.


09.00h – 09.15h. Registre inscrits
09.15h – 09.30h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, responsable de l’Accelerador de Projectes Europeus de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.
09.30h – 10.00h.  Introducció de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, a càrrec de Mireia Canals, Secretària General de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.
10.00h – 10.45h.  Presentació de la convocatòria de projectes Cultura Euroregió 2015 de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT), a càrrec de João Lobo, Tècnic de Cultura i Ensenyament Superior de l’Euroregió.

  • Principals novetats de la convocatòria.
  • Estructura, principis i objectius generals.
  • Aspectes tècnics de la convocatòria.

10.45h – 11.15h. Precs i preguntes
11.15h – 11.30h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a