Quo no vadis

“Dos pintors, sorpresos per la presencia de públic, després d’intentar de desallotjar la sala, es veuen abocats a representar l’obra que està a punt d’estrenar-se. La història parla d’en Juli César, Emperador de Roma, que envia Marc Antoni, el seu millor Centurió, a les terres del Nord, on el druida “Orus Manis” li donarà un verí que farà perdre la memòria a Cleòpatra i així podrà conquerir Egipte”.

Aquest espectacle és clown en essència, fent una adaptació del clàssic” Marc Antoni i Cleòpatra”. Una comèdia delirant, amb diàlegs absurds i molt divertits. És una oportunitat per apropar als espectadors a la riquesa del llenguatge i la seves diverses interpretacions que ompliran la sala de rialles.

Una història dins d’una altra història quan dos pintors es llencen a provar de fer d’actors. Una bogeria d’improvisacions a un ritme trepidant on jugar amb les paraules i girs no et deixa indiferent.

La caiguda de l’Imperi Romà a l’abast de totes les edats.

Veure més a Escena Familiar
Edats recomanades: .
Disciplina escènica: , .
Espai per a la representació: .
Idioma: , .
Contractació:

La Pera Llimonera

teatre@laperallimonera.com

tel.609356095

Web de l’espectacle

La Companyia

La Pera Llimonera

Amb una mirada plena de sensibilitat pel món que ens envolta, fem de la improvisació un ingeni de diàlegs absurds amb paraules, objectes i elements escènics. No ens inventem res, només juguem, com els infants a través del joc imiten tot allò que els envolta, duna manera divertida i amb molt d’humor.

Altres espectacles de la companyia

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a