Els tres óssos

ELS TRES ÓSSOS , és una recreació del conte de La Rínxols d’or. En la nostra versió, l’accent dramàtic recau en la vida dels óssos, que en passen a ser els principals protagonistes. Els nostres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. L’aventura comença quan l’ós petit, tot sol , emprèn un llarg viatge per anar a buscar mel.

Amb l’ajuda dels animals que viuen al bosc va trobant el camí.

Preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una nena molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar. L’escenografia es construeix a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, per mostrar els diferents espais on transcórre la història.

Veure més a Escena Familiar
Edats recomanades: .
Disciplina escènica: .
Espai per a la representació: .
Idioma: , .
Contractació:

L'ESTAQUIROT teatre

estaquirot@estaquirot.com

tel.938933616

Web de l’espectacle

La Companyia

L'ESTAQUIROT teatre

Tenim la gran sort de treballar en el que més ens agrada! Preparem els espectacles a foc lent, amb moltes ganes i molta cura perquè cada nou espectacle és com un examen on el que compta és la resposta del públic. Amb el temps hem creat un repertori propi i una manera de fer, que han acabat definint el nostre estil.

Altres espectacles de la companyia

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a