Draps

En Draps és un ésser petit i poruc, i tot un apassionat de la botànica. Viu amagat al seu cau convivint en harmonia amb el seu entorn, amb la comoditat del que coneix. Però un bon dia, una flor extraordinària i misteriosa creix al seu jardí , però per més que busca en llibres o fins i tot per internet, no troba com l’ha de cuidar. La curiositat i la necessitat el durà a superar la por i sortir del seu petit i confortable entorn per emprendre un viatge en busca d’informació sobre aquesta màgica flor. Al seu costat hi trobarà vells amics i descobrirà que a cada pas en pot fer de nous també.

Un viatge cíclic com la vida mateixa, on la curiositat i la descoberta condueixen a l’aprenentatge per tornar de nou al punt de partida, però amb l’experiència viscuda.

Veure més a Escena Familiar
Edats recomanades: .
Disciplina escènica: , .
Espai per a la representació: , , .
Idioma: , .
Contractació:

La Guilla Teatre

butaiproduccions@butaiproduccions.com

tel.656478791

Web de l’espectacle

La Companyia

La Guilla Teatre

Companyia de Teatre Familiar amb clara vocació d’entretenir i gran generositat creativa per seduir tant els infants a qui ens dirigim com els adults que els acompanyen. La imaginació és el nostre motor de creació utilitzant màscares, titelles, objectes i paraules per donar-li forma.

Altres espectacles de la companyia

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a