Asteroid

Un meteorit ha impactat en la via pública. La policia científica realitza un primer acostament i extreu algunes mostres. Però comencen a succeir coses inesperades. Un espectacle que, mitjançant l’humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb el desconegut, i la necessitat humana d’entendre el món que ens envolta. O és millor no entendre res i deixar-se portar per l’aventura?

Producció dirigida per Toti Toronell que combina titelles i actors, teatre físic i clown amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador en l’espai públic, a través de l’humor com a eina de cohesió social. Una trepidant aventura per a tota la família!

Reivindiquem el carrer com a espai d’acció cultural i l’humor com a eina de creació d’experiències col·lectives positives. Transformem l’espai públic amb propostes visualment originals i impactants.

Veure més a Escena Familiar
Edats recomanades: .
Disciplina escènica: , , .
Espai per a la representació: , .
Idioma: .
Contractació:

Campi Qui Pugui

campiquipugui@cqpproduccions.com

tel.654515075

Web de l’espectacle

La Companyia

Campi Qui Pugui

A 2008 Cristina Garcia i Jordi Pedrós fundem Campi Qui Pugui. Els nostres espectacles tracten al públic amb proximitat i a través de la diversió, combinant diferents tècniques. Hem actuat en més de 15 països, entre ells Austràlia, Israel, Romania, el Canadà, la Xina i Corea.

Altres espectacles de la companyia

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a