Notícies

ESPAI HALL A LA CASONA

Convocatòria programació d’espectacles

Els carrers bullen, la gent està enrabiada, els joves actuen, els majors re-viuen, es contagia la necessitat de tenir idees, els miralls ens exigeixen canvis, la mutació ja no fa por, la transformació és el camí, la creativitat una corda fluixa amigable, un vent fosc ens despentina les idees i enmig de l’enrenou com a legitimació del cambalache neix ESPAI HALL a LA CASONA.

HALL: vestíbul, rebedor.
És aquest lloc que, per precedir a un moment important, o després d’ell, es converteix en el lloc on algú es troba a si mateix. És el lloc de la mirada cap a dins, de la presa de posicions, de l’avaluació constructiva, de la síntesi, l’encaixada, l’abraçada, del compromís, on s’afluixen les tensions i la mirada és franca. És un lloc de trobades i de retrobaments. Un lloc on la nuesa és possible perquè la mirada és amable. El lloc on l’artista tingui la possibilitat de dubtar per créixer.

Tot això és ESPAI HALL a LA CASONA.

ESPAI HALL comença la seva programació amb actuacions remunerades i convoca a: actors, directors, músics, ballarins, performers, clowns, titellaires, contorsionistes, mags, poetes, rapsodes, etc. a presentar les seves propostes escèniques.

Envia el teu dossier de presentació: (sinopsis, currículum, fotos, links a vídeos, necessitats tècniques, durada, etc) a: hall@lacasona.es

ESPAI HALL a LA CASONA

C / Càceres 8 BARCELONA 08014. Tel 93.422 69 22 email: hall@lacasona.es

Coordinació: Vanesa Torres, Sandra Bustamante, Diego Forte. (Col·lectiu La Mengana)

www.lacasona.es

https://www.facebook.com/LA.CASONA.Escuela.Teatro.BARCELONA

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a