Notícies

Espai de carrer: Inscripcions obertes tècnics municipals i programadors

Oberta la inscripció per a tècnics municipals i programadors per assistir a Espai de Carrer, la jornada de contractació d’arts de carrer que tindrà lloc el 16 de febrer de 2016 al Cubic de Viladecans. Podeu accedir al formulari d’inscripció aquí.
Espai de Carrer neix amb l’objectiu de fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors i connectar companyies, tècnics municipals i programadors.
Els tècnics municipals i programadors que assisteixin dimarts, 16 de febrer de 2016, al Cúbic de Viladecans podran veure en un matí 12 espectacles d’una durada aproximada de 20 minuts cadascun.Podeu veure totes les propostes seleccionades aquí.
Els espectacles presentats a Espai de Carrer estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts.
Els assistents també estaran convidats per part de l’organització a un dinar on podran compartir taula i experiències amb tècnics municipals, programadors, companyies…, i se’ls lliurarà un catàleg amb totes les dades de les companyies seleccionades.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer (www.artsdecarrer.cat).
Per a més informació us podeu adreçar a info@espaidecarrer.cat
Espai de Carrer 2016 – 16 de febrer de 2016
www.espaidecarrer.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a