Notícies

Espai de Carrer 2017 – Jornada contractació Arts de Carrer – Oberta convocatòria per a companyies

El Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i l’Ajuntament de Viladecans organitzen el dia 7 de març de 2017 la segona edició d’Espai de Carrer, la jornada per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans.
La jornada s’adreça als professionals responsables de la programació de les festes majors de ciutats i pobles de Catalunya i d’altres esdeveniments festius o de programacions culturals en general. Els objectius que persegueix la jornada són fomentar la contractació d’espectacles de carrer i connectar companyies, tècnics municipals i programadors culturals.
Espai de Carrer oferirà una selecció de 12 espectacles. El període de sol·licitud de les companyies per optar a participar a Espai de Carrer 2017 s’obre dimecres, 9 de novembre de 2016, i es tancarà dilluns, 4 de desembre de 2016. Les companyies interessades poden descarregar les bases i la fitxa d’inscripció en aquest enllaç.
La selecció d’espectacles es farà pública el dia 19 de desembre de 2016. Els tècnics municipals i els programadors es podran inscriure a partir del dia 19 de desembre de 2016.
Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer (www.artsdecarrer.cat).
Per a més informació us podeu adreçar a info@espaidecarrer.cat
Espai de Carrer 2017 – Dimarts, 7 de març de 2017
www.espaidecarrer.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a