Notícies

Escola d'estiu "Jaume Miret" per a educadors

Aquest any l’Escola d’Estiu “Jaume Miret” de Lleida arriba al seu 45è aniversari.
Els i les mestres entenen la importància de saber enfrontar-se al món  estètic de forma experiencial i creativa mantenint un diàleg entre les manifestacions artístiques i culturals, així com també la creació com una necessitat de transformar l’educació a través de l’art. És per això que aquest any la temàtica versa sobre l’art.
Durant els quatre dies que dura aquesta Escola, els participants podran escollir entre varis itineraris, un d’ell de teatre que porta per títol ‘Com podem fer entrar el teatre a l’escola?’ i que portarem a terme diferents membres de la TTP (Zum Zum Teatre, Cia. de Comediants La Baldufa, Xip Xap, El Centre de Titelles de Lleida i Campi Qui Pugui, entre d’altres).
Seran tres dies d’itinerari on intentarem donar als mestres assistents eines per entendre els codis teatrals, que els ajudaran a poder escollir millor quins espectacles anar a veure amb els nens i nenes, que també els hi serviran per poder fer teatre a les escoles i també volem donar-los-hi eines per a poder incorporar el teatre com a eina per poder explicar les diverses matèries curriculars. Per què no explicar geometria a través d’eines teatrals?
Si sou mestres d’infantil, primària o secundària, aquest curs us pot interessar.
Podeu consultar tota la informació sobre els diversos itineraris AQUÍ.
Més informació sobre tot el curs i matriculació, AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a