Notícies

EscenaFamiliar estrena logo!

EscenaFamiliar, el portal dels espectacles familiars de Catalunya que va néixer el novembre de l’any 2014 com una iniciativa de la TTP per donar visibilitat al sector de les arts escèniques per a tots els públics, emprèn una nova i emocionant etapa que comença amb imatge renovada!

El portal ha presentat el nou logotip que a partir d’avui acompanyarà i representarà aquest moment de canvi i d’evolució, amb grans reptes a molts nivells i moltes sorpreses que, a poc a poc, s’aniran coneixent.

Un logotip divers, dinàmic i accessible

‘El símbol és, en el fons, una tipografia feta a base de mòduls. Ens semblava suggerent treballar a partir d’aquest procés de construcció partint de peces de formes diferents per evocar la diversitat de propostes que recull el portal web i com, plegades, conformen una visió de la riquesa de les arts escèniques per a tots els públics català.En aquesta mateixa direcció, hem proposat una paleta de colors variada que pot anar-se modificant i fer més atractiva i dinàmica la comunicació’. Explica en Xavi Hosta, membre de l’estudi SopaGraphics, dissenyadors de la nova imatge.

‘El logotip per a Escena Familiar té dues parts: un símbol que recrea les inicials del projecte (EF) i un text amb el nom complet. Ambdues parts responen a una demanda estratègica tant per a reforçar la identitat visual de marca com per a facilitar la seva aplicació en diversos suports comunicatius’.

‘Pel que fa a l’escriptura de la marca, hem optat per una família tipogràfica que tingui molta versatilitat de pesos i sigui de fàcil lectura per tal de garantir l’accessibilitat.Formalment, a més, ens sembla que té uns perfils suaus que s’ajusten molt bé al conjunt del logotip’.

‘Estem encantats de seguir col·laborant amb EscenaFamiliar, un projecte imprescindible fet per gent que estima el teatre i que ens el fa arribar amb aquesta mateixa passió’, afegeix en Xavi. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a