La asociación > TiPs, diàlegs amb la panxa plena

Un debat? Un sopar? Una trobada? Tot això i molt més són els ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena’.

El 2016 neix aquesta activitat amb l’objectiu de vincular professionals de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per la infància i la joventut. En aquestes trobades, descobrim nous punts de vista mentre gaudim d’un sopar diferent. Busquem restaurants que ens aportin un extra per a fer d’aquesta trobada tota una experiència.

Hem parlat sobre la presència de les arts escèniques als mitjans de comunicació amb Toni Puntí i Aure Farran. La relació escola i cultura amb Nuri Larroya. I la presentació dels projectes de les direccions artístiques de Mostra Igualada, Fira Tàrrega i Fira Mediterrània amb Ramon Giné, Anna Giribet i Jordi Fosas.

Últimas noticias publicadas sobre TiPs, diàlegs amb la panxa plena

Abierta la convocatoria para participar a los IV Speed Meetings a la Fira de Titelles de Lleida.

Después de un año de pausa, volvemos con la IV edición de los Speed Meetings en La Fira de Titelles de Lleida. El viernes 30 de abril recuperamos el formato presencial de estas reuniones rápidas de 8 minutos entre programadores y compañías y distribuidoras. Los Speed Meetings son una actividad coorganizada por La Fira de Titelles de Lleida y la TTP dentro […]

Leer más

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en