La asociación > sTTriPtease, despullant processos creatius

sTTriPtease”, despullant processos creatius: una sèrie de trobades que ens permetran intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.

Està clar que els espectacles per a tots els públics són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. A través dels sTTriPtease utilitzem aquestes diversitats per unir-nos i créixer junts.

Als“sTTriPtease”,  despullem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.

Creiem que és un bon punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles infantils. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar entre tots, tant per la companyia que mostra la seva feina com per tots aquells que assistim a la jornada.

Últimas noticias publicadas sobre sTTriPtease, despullant processos creatius

Abierta la convocatoria para participar a los IV Speed Meetings a la Fira de Titelles de Lleida.

Después de un año de pausa, volvemos con la IV edición de los Speed Meetings en La Fira de Titelles de Lleida. El viernes 30 de abril recuperamos el formato presencial de estas reuniones rápidas de 8 minutos entre programadores y compañías y distribuidoras. Los Speed Meetings son una actividad coorganizada por La Fira de Titelles de Lleida y la TTP dentro […]

Leer más

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en