La asociación > Mostra Mestra

Educació i cultura han d’anar de la mà però perquè això sigui una realitat s’han de conèixer. El 2018 posem en marxa aquest projecte que pretén donar eines als i les docents per entendre millor el llenguatge teatral, aprofundir en les obres que poden anar a veure amb els alumnes i descobrir eines escèniques que poden aprofitar en les seves classes i explicacions de continguts curriculars. Potenciem el coneixement mutu entre artistes i docents i la reflexió conjunta.

Un itinerari integrat per diversos espectacles de diferents disciplines artístiques i destinats a diverses edats durant el dissabte de Mostra Igualada, un parell de professionals de les arts escèniques i fins a una desena de docents són els ingredients de la Mostra Mestra.

Últimas noticias publicadas sobre Mostra Mestra

Abierta la convocatoria para participar a los IV Speed Meetings a la Fira de Titelles de Lleida.

Después de un año de pausa, volvemos con la IV edición de los Speed Meetings en La Fira de Titelles de Lleida. El viernes 30 de abril recuperamos el formato presencial de estas reuniones rápidas de 8 minutos entre programadores y compañías y distribuidoras. Los Speed Meetings son una actividad coorganizada por La Fira de Titelles de Lleida y la TTP dentro […]

Leer más

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en