La asociación > Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut

L’any 2019, de la unió de les inquietuds compartides entre ASSITEJ i TTP, sorgeixen les I Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut. Davant l’èxit de la seva primera edició i les conclusions plantejades llavors, es fa patent la necessitat de donar-los continuïtat amb un caràcter anual. D’aquí en endavant sorgeix un primer grup de treball compost per cinc associacions nacionals: ASSITEJ Espanya, Asociación Te Veo, Unima Espanya, Autoras y Autores Teatrales i l’Escuela Navarra de Teatro.

Conscienciar sobre la importància de la dramatúrgia dirigida a infants i joves, incentivar l’escriptura teatral per aquest públic i promoure el contacte de les diferents arts escèniques dins del camp de la dramatúrgia.

En la primera edició vam poder comptar amb la reconeguda dramaturga canadenca Suzanne Lebeau que va ser l’encarregada de dur a terme el taller de dramatúrgia. A més a més es van realitzar diferents debats i conferències que porten a la reflexió del sector.

Últimas noticias publicadas sobre Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut

Abierta la convocatoria para participar a los IV Speed Meetings a la Fira de Titelles de Lleida.

Después de un año de pausa, volvemos con la IV edición de los Speed Meetings en La Fira de Titelles de Lleida. El viernes 30 de abril recuperamos el formato presencial de estas reuniones rápidas de 8 minutos entre programadores y compañías y distribuidoras. Los Speed Meetings son una actividad coorganizada por La Fira de Titelles de Lleida y la TTP dentro […]

Leer más

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en