La asociación > Jornades CREA

Les Jornades CREA són la cita anual que tenen els professionals de les arts escèniques per a la infància i la joventut per formar-se, debatre, compartir, reflexionar i trobar-se.

Un dia i mig de convivència en una casa de colònies on es podrà escollir entre un dels diferents itineraris proposats pensant en el vessant artístic, de gestió i de reflexió.

La primera edició va ser el 2010 a Juneda, i des de llavors s’han anat movent pel territori en un format itinerant que ajuda a descobrir nous indrets.

En tots aquests anys hem tingut de ponents noms destacats com: Jokin Oregi (Marie de Jongh), Rosa Díaz (La Rous), Jorge Picó, Itziar Pascual, Nines Carrascal, Carlos AladroCarlos Laredo i Lucas Radaelli.

S’han tractat temes des de dramatúrgia, subvencions, projectes, reflexió sobre els contes clàssics, taules de reflexió sobre el sector.

Tot això sense deixar de banda el vessant lúdica: a la nit la casa de colònies es transforma per deixar pas a activitats sorpresa que haureu de venir a descobrir vosaltres mateixos.

Últimas noticias publicadas sobre Jornades CREA

Abierta la convocatoria para participar a los IV Speed Meetings a la Fira de Titelles de Lleida.

Después de un año de pausa, volvemos con la IV edición de los Speed Meetings en La Fira de Titelles de Lleida. El viernes 30 de abril recuperamos el formato presencial de estas reuniones rápidas de 8 minutos entre programadores y compañías y distribuidoras. Los Speed Meetings son una actividad coorganizada por La Fira de Titelles de Lleida y la TTP dentro […]

Leer más

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en