La asociación > EscenaFamiliar

EscenaFamiliar.cat és un portal web que va néixer el novembre de 2014 amb l’objectiu de donar visibilitat al sector de les arts escèniques per a la infància i la joventut i connectar amb les famílies. Oferim notícies, entrevistes, reportatges, una àmplia agenda d’espectacles a gaudir arreu de Catalunya, crítiques, un directori de companyies i espectacles i el Club dels #CulsInquiets per poder descobrir experiències úniques.

Des de fa temps, una de les grans preocupacions de les companyies és com arribar als infants. En el cas dels espectacles per tots els públics, sempre hi ha un adult que fa d’intermediari entre les companyies i el públic objectiu que són els infants, sigui el programador o l’adult acompanyant (tutors, mestres, pares, germans…). Una altra de les grans problemàtiques del sector, és donar visibilitat a les companyies, que moltes vegades troben dificultats en els mitjans de comunicació o espais publicitaris.

Per això vam crear un projecte nostre, a la nostra manera, les nostres normes i idees i que ens permet tenir aquesta relació amb els infants, els nostres culsinquiets.

A partir d’aquí ens vam ficar a la feina. El nostre estimat Piju de La Baldufa ens va fer el logo. Heu pensat mai en el seu significat? Animalets veient un espectacle, divertit, pensant en tots els públics diferents, igual de diferents que els animalons que en formen part.

Que hi pots trobar?

Notícies per coneixer tota l’actualitat del sector de les arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut: premis, novetats, celebracions, i més que hauràs de descobrir.

Reportatges per descobrir més de les companyies, dels projectes, del sector, en profunditat. Secrets que els personatges preferits dels més petits ens confien i nosaltres compartim amb vosaltres.

Directori de companyies i espectacles. On els protagonistes sou vosaltres: podeu valorar els espectacles amb estrelletes, o deixar un comentari. No som Netflix, però nosaltres entre nosaltres també ens podem fer recomanacions.

Agenda, actualitzada, completa. De referència per trobar un espectacle per cada dia que ho vulguis. Tria el lloc i la data, i l’#AgendaEscenaFamiliar en fa la resta.

El club: experiencies uniques, sortejos… Si en vols saber més t’hi pots inscriure AQUÍ

¿Conoces el resto de proyectos de la asociación?

Buscas un espectáculo para programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gestora TTP: Abigail Ballester Ariño
Horario: de lunes a viernes de 9 h. a 14 h.

¿Quieres recibir las novedades de la asociación?
Síguenos en