Notícies

Ens trobem a Fira Tàrrega del 8 a 11 de setembre!

2015-09-10 19.28.43Arriba una nova edició de Fira Tàrrega i, com no podia ser d’un altra manera, allí estarem. Ens podreu trobar a l’estand número 25 de l’espai la Llotja. A més a més, hi podreu trobar a varis dels nostres socis:

Però abans de tot, el mateix dia 8 al matí, els participants al projecte CASA (programa amb suport europeu, pilotat per cinc organitzacions culturals: MiramirO (Bèlgica), SirkusInfo Finland(Finlàndia), Cirqueon (República Txeca), FiraTàrrega (Espanya) i Subtopia (Suècia). La seva missió és contribuir a la formació dels professionals del circ contemporani i de la creació a l’espai públic en el treball i la cooperació transnacionals, amb voluntat de fer crèixer la seva ambició i la seva capacitat per treballar en l’àmbit internacional) que visiten la Fira, aniran a Lleida a conèixer a diverses companyies locals i també a la TTP.
Jornades CREA web apaisatEl dia 9, a les 14 h. veniu a la presentació que farem al mateix estand que tenim on us explicarem breument qui som i què fem, les properes Jornades CREA i la nova iniciativa d’aquest any, els TiPs, diàlegs amb la panxa plena.
Vine a Fira Tàrrega i passa’t per l’estand de la TTP!

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a