Notícies

ENQUESTA PER LA DIGNITAT LABORAL EN EL SECTOR DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Des de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), s’ha impulsat la creació d’una comissió mixta, formada per actors i actrius tan associats com no associats, per treballar per la dignitat laboral en el sector de les arts escèniques.
Hem unit forces per emprendre mesures concretes i comencem amb una enquesta elaborada amb la intenció d’obtenir dades quantitatives sobre l’abast real del compliment del conveni de teatre a casa nostra.
Un cop tinguem les dades, obtindrem un mapa complet de les condicions generals de treball a Catalunya i podrem plantejar un diàleg amb les institucions i iniciar accions que recondueixin la situació actual. Volem un escenari d’abundància cultural i creativa en què la relació entre actors i actrius, creadors, empreses, productores, companyies, institucions i sales, sigui justa.
L’enquesta que presentem és anònima i es necessitar entre 10 i 15 minuts per a completar-la. Si comences a fer-la i no pots acabar-la, el sistema et permetrà continuar-la en un altre moment.
Comença l’enquesta clicant aquest enllaç: Estudi Actors i Actrius de Teatre a Catalunya 2015/16
Per tal que l’estudi sigui representatiu, necessitem arribar a tots els actors i actrius que treballen a Catalunya. La teva participació en aquesta enquesta és clau. Ajuda’ns a difondre-la!
Si tens qualsevol consulta i/o et vols sumar a aquest moviment per dignificar la cultura en general i les arts escèniques en particular, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu: dignitatcultura@gmail.com
Moltes gràcies per endavant.
Comissió Dignitat i AADPC

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a