Notícies

ENLLAÇ: Trobada de gestors culturals i artistes – 9 de maig – Apunta-t'hi ja!

ENLLAÇ logoSovint observem la complexa relació entre el desenvolupament dels projectes culturals i els recursos que es requereixen per a gestionar-los. També la gestió de les trajectòries artístiques necessita, cada vegada més, la suma d’esforços entre professionals d’àmbits i especialitats diferents que treballin conjuntament per l’èxit del projecte. No obstant això, en alguns casos s’ha generat l’estereotip d’una relació complexa entre dos dels principals actors; els artistes i els gestors culturals.
El fet que en aquesta tasca uns i altres ens haguem posicionat, a vegades, des de la confrontació, ha generat desconfiança  entre agents que en definitiva  treballem  per als mateixos objectius.
És evident que tot plegat no és només un tòpic i que cal repensar els punts de vista d’uns  i altres.  Estem convençuts que només coneixent-nos aconseguirem trencar aquesta situació.
Convençuts com n’estem, des de l’APdC, l’APCC, la TTP, l’AADPC i l’APGCC,  que en aquest camí hi ha cabuda, necessitats i possibilitats per a tothom (artistes, creadors, gestors) únicament ens cal ser capaços de fer una cosa que no hem acostumat a fer: trobar-nos i compartir projectes.
ENLLAÇ neix d’aquesta voluntat de trobada,  de descobrir-nos, d’explorar bé la feina que fem uns i altres i de beneficiar-nos del coneixement mutu.
Diu algú que en aquest tipus de relació el més important perquè funcioni és l’enamorament, doncs fem-li cas i el 9 de maig a les 16h veniu a Fabra i Coats.
ENAMOREU-VOS!!!
CONVOCATÒRIA PER A CREADORS/ ARTISTES
Tens problemes per dur a terme la gestió del teu treball artístic?
Busques un professional que t’ajudi a promoure, dissenyar  i/o desenvolupar els teus projectes artístics? Algú que et faci costat en tots els aspectes relacionats amb la gestió del teu treball artístic?
L’APGCC, l’APdC, l’APCC, la TTP i l’AADPC organitzen la trobada ENLLAÇ 2016 el dilluns 9 de maig a les 16h a la Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20). Sessió adreçada a artistes de dansa, circ i teatre que requereixin serveis de gestió cultural.
Es presentaran exemples d’aliances entre artistes i gestors i desprès, mitjançant un espai de relació, posarem en relació gestors interessats en col·laborar un projecte artístic i artistes.
Exemples que es presentaran:

Vols participar a la sessió?
Inscriu-te en aquest formulari i adjunta la teva foto (la farem servir per facilitar la relació entre els participants) a pindolaesceniques@gmail.com abans del 10 d’abril.
S’obrirà una convocatòria específica per a gestors culturals.
Només s’acceptaran les inscripcions dels professionals que ens hagin fet arribar tota la informació demanada.
Trobada gratuïta pels socis de l’APGCC, l’APdC, l’APCC, la TPP i l’AADPC. 5€ per no socis.

Comparteix-ho:

1 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a