Notícies

Engruna Teatre, Campi qui pugui i La Trepa els nous socis de la TTP

El passat divendres 25 d’abril, i dins del marc de la 25a. Mostra d’Igualada, vam celebrar una nova assemblea de socis on es va ratificar l’entrada de tres nous socis: Engruna Teatre, Campi Qui Pugui i La Trepa.
ENGRUNA TEATRE
La companyia la formen la Ruth Garcia Ruz i la Mireia Fernàndez Gardia. Engruna Teatre va néixer l’any 2006 pel desig de crear un llenguatge escènic i un món sensorial i visual propi. Utilitzen tècniques del teatre de titelles, teatre gestual, la manipulació d’objectes, les ombres xineses i les projeccions, així com la música. El darrer espectacle que han estrenat és Codi Postal 00.
CAMPI QUI PUGUI
La companyia Campi Qui Pugui es crea l’any 2007, de la mà de l’actor Jordi Pedrós i l’actriu Cristina Garcia, en els seus inicis amb espectacles de petit format . La companyia va créixer de manera regular, i finalment l’any 2012 la companyia es consolida i aposta per crear espectacles de sala de mitjà format, i comença el seu recorregut amb el teatre de carrer amb els espectacles “Neenaw!” i “Més enllà del Bosc” i animacions per tots públics. L’any 2013 la companyia entra al circuit internacional amb els espectacles de teatre de carrer.
LA TREPA
La companyia la Trepa es va fundar a l’any 1977 dedicant el seu treball exclusivament a les produccions de teatre per a públic familiar. Des del 1998 és la companyia titular del Jove Teatre Regina de Barcelona.
Podeu conéixer totes les companyies membres de la TTP AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a