Notícies

En marxa l’oferta formativa de IT Estudis de Postgrau de tardor- hivern

Ja estan obertes les inscripcions dels cursos d’especialització que ofereix IT Estudis de Postgrau per aquesta tardor i hivern. Es tracta de 5 cursos especialitzats que es poden dur a terme entre l’octubre i el desembre de 2016 i tres cursos que es faran al gener i dels quals s’obriran les inscripcions durant aquest darrer trimestre de l’any.
En l’àmbit de les arts escèniques aplicades a la salut, aquest divendres 21 d’octubre finalitza el termini d’inscripcions pel curs “Arts Escèniques i Psicodrama”, una formació que entrena els participants en la utilització de procediments propis de les arts escèniques, que han demostrat una gran capacitat transformadora, en el camp de la salut mental i comunitària.
Aquesta és la segona edició que es fa d’aquest curs, coordinat per Raúl Vimberg i amb els docents Andreu Carandell, Txiki Berraondo, Monica Lombardo. Raimon Àvila, Antonio-Simon Rodriguez. La formació, de 25h es durà a terme entre el 18 de novembre al 10 de març, els divendres a la tarda.
De cara al gener 2017, del 2 al 30 de novembre s’obriran les inscripcions al curs de Producció i gestió d’arts escèniques que coordina Montse Prat. L’objectiu d’aquesta formació és passar de concebre una idea a generar i realitzar un projecte. Aquest procés requereix un concret i metòdic anàlisi inicial, avaluació, organització, desenvolupament i avaluació, presa de decisions, determinat sempre, segons la naturalesa i objectius del projecte. El curs, de 124 hores s’impartirà del 9 de gener al 20 de març del 2017.
En l’àmbit d’escenografia, el Departament de Disseny Escènic de l’Escola Superior d’Art Dramàtic, ESAD ofereix el curs “Tècniques Informàtiques per a la Representació del Projecte Escenogràfic” amb Àlex Aviñoa. Aquest curs, de 45h, està previst que es dugui a terme els mesos de gener i febrer del 2017 i planteja l’aprenentatge de les aplicacions que entren en joc alhora de projectar buscant ser el més eficients possible vers els requeriments escenogràfics (espai efímer i virtual). Es treballarà amb 3D Max Studio, Autocad i Photoshop. Les inscripcions seran del 17 al 30 de novembre.
Pel que fa als cursos organitzats per l’Escola de Tècnics de l’Espectacle, ESTAE, per aquest any, alguns d’ells ja estan tancats. És el cas dels cursos “El luminotècnic i el llenguatge de la llum en escena. Mètode pràctic de disseny d’il·luminació” i “Processos de muntatge d’equips d’il·luminació i so espectacular” . En canvi, el curs  “Compatibilitat Electromagnètica entre equips elèctrics i electrònics a l’escenari” que es durà a terme els dies 28 i 29 de novembre, i el curs “Prevenció de riscos laborals a l’escenari. Tècnic nivell Bàsic”, que es farà al gener,  tenen les inscripcions obertes.
Un altre curs que també ha penjat el cartell de complet és “El sigiloso conjuro de lo salvaje”, un curs-taller intensiu d’invenció i animació de titelles experimentals a partir de la dinàmica animal que es fa en col·laboració amb el Festival IF Barcelona de titelles amb Iker Vicente del 24 al 26 d’octubre.
Podeu consultar l’oferta formativa completa dels curs 2016-2017 en aquest document en pdf i a la secció de la pàgina web IT Estudis de Postgrau
Banner Escola de Postgrau

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a