Notícies

La TTP a la FiM: Una reunió del grup de treball de música, una presentació oberta, un debat sobre música familiar als mitjans de comunicació i una companyia programada!

Reunió grup de treball de música

En el marc de la Fira de música emergent i familiar de Vila-Seca el grup de treball de música de l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, TTP, celebrarà una reunió interna per tractar diferents temes d’interès sobre l’actualitat del sector. La trobada tindrà lloc aquest dijous, 4 de maig, a les 11.00 hores a la Sala Josefina Torrens ubicada al Castell de Vila-Seca.

Presentació oberta

Un cop finalitzada la reunió interna, el mateix dijous dia 4 a les 13.00 hores el grup de música de la TTP procedirà a dur a terme una presentació oberta del grup de treball de música i les respectives línies de treball que desplega. Aquesta activitat serà oberta als grups i les companyies dedicades als espectacles musicals familiars i per tots els públics.

Un cafè amb la TTP: debat sobre música familiar als mitjans de comunicació

També dijous, la sala de conferències del castell de Vila-Seca acollirà a les 15.30 hores la taula de debat sobre la presència de la música familiar als mitjans de comunicació. Aquesta activitat, organitzada per la TTP, abordarà el tema de com la música adreçada al públic infantil, familiar i tots públics té una presència anecdòtica als mitjans de comunicació, també en aquells especialitzats en música. En són excepcions els programes específicament dedicats a aquests públics. De la mà dels periodistes musicals Helena Morén (Grup Enderrock) i Pau Guillamino (Kids XS de Catalunya Ràdio) i el músic Jordi López (La Tresca i la Verdesca) i moderació de la Txell Bonet debatrem amb artistes i professionals del sector els motius d’aquesta situació i les possibilitats de revertir-la.

Companyia programada

Inspira Teatre, companyia sòcia de la TTP, serà present a la FiM amb el seu darrer espectacle Sotabosc.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a