Notícies

Els Premis inVISIBLES es consoliden amb una gala memorable

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha celebrat la segona edició dels  Premis inVISIBLES, una iniciativa que té com a finalitat reconèixer la feina de totes aquelles persones, entitats o projectes que creuen en les arts escèniques per a tots els públics i amb la seva tasca o presència ajuden a fer valer el sector, a fer-ho més fàcil tot.

La segona edició d’aquest certamen ha comptat amb una gala inèdita que s’ha celebrat aquest dilluns 13 de maig de 2024 a l’inèdit Espai cultural i gastronòmic Tarambana, a Cardedeu.

Els premiats

Al llarg de la gala s’han fet entrega de diferents guardons que han distingit un seguit de persones que simbolitzen una aliança imprescindible per la continuïtat de les arts de carrer, el teatre, la dansa, el circ, els pallassos, les instal·lacions, la màgia, la música, l’animació i els titelles i objectes. Han pujat a l’escenari:

  • Cristina Cazorla, a qui s’ha volgut agrair l’entusiasme amb què sempre treballa i el tracte impecable amb els artistes; Salvador González, per impulsar idees tan destacades com l’Espai de Carrer de Viladecans; Àngela Jaume, per ser la millor ambaixadora de totes les companyies de la península a les Illes Balears; Agustí Coll, per la seva implicació i compromís amb les arts escèniques per a tots els públics des del voluntariat amb un amor immens cap a les companyies i el públic; i Carles Balsells, un espectador fidel i un gran apassionat del teatre des de fa molts anys.

Els candidats a optar als Premis inVISIBLES han estat proposats pels membres de les companyies professionals catalanes d’arts escèniques que són sòcies de la TTP i pels guanyadors de l’edició anterior. 

La gala

La gala ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones entre les quals hi havia membres de les companyies professionals d’arts escèniques i representants de les diferents institucions culturals del territori. Les encarregades de conduir l’acte han estat les actrius Txell Botey, de la companyia Teatre al detall, i Meritxell Yanes, de la cia. PocaCosa Teatre. Així com, també han pujat a l’escenari un seguit de professionals de les arts escèniques vinculats a la TTP que s’han encarregat d’amenitzar la jornada amb actuacions de disciplines diverses i música en directe. Entre aquests, s’ha pogut veure actuacions de Cal Teatre, Toti Toronell i Dàmaris Gelabert.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a