Notícies

Els nous "Parlem una estona"

Càpsula per a combatre el pessimisme i potenciar l’art i la creació
Fa ja uns mesos, amb l’entrada del confinament, la TTP va començar una activitat amb el nom “Parlem una estona”, consistent en trobades en línia per reflexionar i obrir debat sobre un tema en concret a partir d’un vídeo d’algun expert.
Ara, amb la sortida del confinament, reformulem aquestes trobades però no volem perdre l’hàbit de trobar-nos per reflexionar, el qual és necessari ara i sempre. Les trobades que fins ara havien estat setmanals passen a ser mensuals i al vespre, per facilitar que tothom pugui participar ara que la normalitat sembla que torna a apoderar-se de nosaltres i esperem que també a l’hora de l’activitat professional. Per això, el vespre és un moment que, siguem on siguem, podem compartir.
El funcionament també serà diferent, cada trobada l’organitzarà una companyia de la TTP, que s’encarregarà de buscar un tema sobre el qual reflexionar i crear debat, presentant-lo ella mateixa o buscant la participació d’alguna persona experta.
Aquest mes, comptarem amb la participació de la Laura Borràs, exconsellera de cultura, convidada per Samfaina de Colors.
On: Seguirem trobant-nos en línia, mitjançant Zoom, amb l’enllaç que rebreu amb el correu de confirmació de la inscripció.
Quan: Dijous 9 de Juliol a les 21 h
Atenció: Trobada exclusiva per companyies sòcies de la TTP

INSCRIU-TE AQUÍ

http://ttp.cat/parlem-una-estona-nova-activitat-per-als-socis-de-la-ttp/

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a