Notícies

Els nostres socis El Negro y el Flaco van al Nepal amb Pallassos sense fronteres

Pallassos sense fronteresEls artistes de la Cia. EL NEGRO I EL FLACO (Rafa Espada, Gerardo Casali) i Lorenzo Mondrón estaran del 25 d’octubre al 15 de novembre al Nepal de mà de Pallassos sense fronteres atenent a la infància i la població afectada pel terratrèmol que va succeir el 2015. Durant tres setmanes l’equip durà a terme una gira d’espectacles pel país visitant escoles de pobles afectats, camps de desplaçats i cases i centres d’acollida.
L’objectiu de l’expedició és donar suport emocional i psicològic a la infància i la població afectada a través del riure. Els artistes combinaran números de clown i circ aptes per a tots els públics. Es preveu compartir somriures amb més de 3.000 beneficiaris.
L’ombra del terratrèmol
El 25 d’abril de 2015, el Nepal va patir un gravíssim terratrèmol de 7,8 graus en l’escala de Richter en què van morir prop de 9.000 persones. Ja han passat dos anys i el país segueix recuperant-se de les seves esquerdes molt lentament alhora que combat amb una altra catàstrofe: l’oblit. La sacsejada de la terra va devastar moltes escoles, llars i comunitats senceres, que van haver de reubicar-se en camps de desplaçats. Una tercera part de la població afectada més vulnerable és la infància. Tot i que les energies i l’esforç de la població i les organitzacions per recuperar-es fan latents, la pobresa al país es cronifica. A dia d’avui, ningú sap quan va a tornar la normalitat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a