Notícies

Els contractes a les arts escèniques en una sessió formativa l’11 de novembre

contractesLa sessió està organitzada per les associacions d’actor i directors, professionals de circ, dansa i teatre per a tots els públics
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i l’Associació de Professionals de Teatre per a Tots els Públics (TTP), amb la col•laboració d’ SGAE, organitzem una jornada formativa amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents tipus de contracte, així com la seva negociació, què fer en cap d’incompliment, etc. A banda, dedicarem part de la sessió a resoldre els dubtes concrets que tinguin els participants.
La sessió tindrà lloc dimarts 11 de novembre de 10 h a 14h a la Sala Mompou de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona).
Hi intervindran Núria Rubio, assessora laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Abigail Ballester, gestora cultural de Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) i Alfred Fort, gerent de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).
Programa:
9:45h-10h Recepció de participants
10-12h L’ABC de la contractació:

  • Què és un contracte?
  • Tipus de contractes més habituals en les arts escèniques: laboral, d’actuació o bolo per a companyies, i de representació artística.
  • Com negociar el contracte i les retribucions
  • Models de contracte
  • Què fer en cas d’incompliment de contracte
  • Què ens pot suposar no signar contractes escrits

12-12.15h Pausa
12.15-13.30 Resolució dels dubtes dels assistents.
La sessió és gratuïta pels socis de les entitats organitzadores però és imprescindible la inscripció prèvia abans del 30 d’octubre. El preu per als no associats és de 5€.

Enllaços relacionats

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a