Notícies

Els 25 Premis Max obren la seva fase d’inscripció d’espectacles

La convocatòria romandrà oberta fins al 17 de gener de 2022 per a tots els espectacles estrenats des de l’1 d’abril de 2021. Fins al 7 de febrer: Obert el termini de presentació de candidatures per al Premi Max aficionat o de caràcter social

El Comitè Organitzador dels Premis Max anuncia l’arrencada de la XXV edició dels Premis Max de les Arts Escèniques amb l’obertura del període d’inscripció d’espectacles estrenats, reestrenats o en gira entre l’1 d’abril i el 15 de desembre de 2021 i dels professionals que els han realitzat en els seus diferents aspectes artístics i tècnics.

Les produccions que vulguin participar en els Premis Max 2022 podran inscriure la seva candidatura fins al 17 de gener de 2022 a través de la pàgina web oficial. Únicament es consideraran les obres o espectacles realitzats per companyies professionals.

Convocatòria oberta per al Premi Max aficionat o de caràcter social

Organitzats per la Fundació SGAE, els guardons d’Arts Escèniques més prestigiosos de l’àmbit nacional celebren el seu 25 aniversari mantenint 20 categories a concurs i dos premis especials: Premi Max d’honor, que distingirà la trajectòria d’una persona per la seva aportació, lliurament i defensa de les Arts Escèniques, i el Premi Max aficionat o de caràcter social, que engloba projectes a favor de la integració i la projecció social i a companyies aficionades amb una excel·lent contribució a les Arts Escèniques. El termini de recepció de propostes per al Premi Max aficionat o de caràcter social romandrà obert fins al 7 de febrer de 2022. Per a participar s’ha d’enviar una carta de proposta raonada acompanyada d’una fulla de signatura dels professionals que la secunden al correu electrònic: premiosmax@fundacionsgae.org.

Sobre els Premis Max

Organizados per la Fundació SGAE des de 1998, els Premis Max, el guardó dels quals està dissenyat pel poeta i artista plàstic Joan Brossa (Barcelona-1919/1999), impulsor d’un dels col·lectius renovadors de l’art espanyol de postguerra, s’han consolidat al llarg d’aquests anys com el reconeixement més ampli en l’àmbit de les arts escèniques en l’estat espanyol.

Els Premis Max de les Arts Escèniques han aconseguit un major nombre de seguidors i despertat l’interès de companyies de tota mena i de tot el territori nacional. En la seva última edició, celebrada el 4 d’octubre en el Teatre Arriaga de Bilbao, van concórrer 439 espectacles.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a