Notícies

El Teatre Lliure obre la convocatòria de dos residències

Seguint els objectius estratègics de la nova direcció del Teatre Lliure de Barcelona, s’ha obert el Programa de Residències per a la Temporada 19/20 amb dues convocatòries.
La primera convocatòria va adreçada a companyies teatrals i la segona a persones vinculades a les arts escèniques de qualsevol àmbit. En ambdós casos es valorarà que els projectes presentats plantegin aspectes educatius, acadèmics i socials que permetin generar activitats en aquests tres eixos.
El termini per presentar les propostes finalitzarà el 26 d’abril.
RESIDÈNCIES PER COMPANYIES
La companyia seleccionada disposarà d’entre 1 i 3 mesos per desenvolupar un projecte escènic de contingut comunitari, educatiu i / o social. L’espectacle serà una coproducció amb el Teatre Lliure i s’exhibirà públicament al desembre de 2019.
bases
RESIDÈNCIES CREATIVES D’INTERCANVI
El Teatre Lliure i la Hammana Artist House (HAH) del Líban, triaran dues persones vinculades a les arts escèniques de qualsevol àmbit: una a Catalunya i una altra al Líban. Cadascuna serà l’amfitriona de l’altra en els països respectius, en un procés de descoberta de l’entorn i del context social i cultural.
bases

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a