Notícies

El Teatre Lliure convoca una 2a edició de les Ajudes extraordinàries Carlota Soldevila

El Teatre Lliure de Barcelona ha convocat una 2a edició de les Ajudes extraordinàries Carlota Soldevila amb la mateixa dotació econòmica que la temporada passada, 46.250€, i les modalitats Disseny de projectes escènics, Textos Dramàtics, Dramatúrgies en arts de carrer i Escena 0 – 21. La convocatòria s’obrirà al març i comptarà amb la complicitat de Temporada Alta, Fira Tàrrega – Arts de Carrer i, com a novetat, de la Mostra Igualada.

Les Ajudes extraordinàries Carlota Soldevila 20/21 són possibles gràcies a la col·laboració entre el Teatre Lliure i la Fundació Banc Sabadell. Una aliança que respon a la voluntat de tots dos organismes de fomentar i fer costat a la creació i la producció escènica.

També s’obrirà al març la convocatòria per a les residències creatives d’intercanvi de la temporada 21/22 que, en aquesta ocasió, viatjaran cap a Polònia i, en concret, al Nowy Teatr de Varsòvia: un espai de creació dirigit per Krzysztof Warlikowski que dóna suport a accions artístiques i socials destinades a buscar noves formes de comunicació, implicades en la vida quotidiana de la comunitat local.

Amb el programa d’Ajudes a la creació Carlota Soldevila, el Teatre Lliure manté el seu compromís amb la creació i apostar per l’autèntica democratització de la pràctica artística.

Més informació


Últimes notícies d’Ajuts i Subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a