Notícies

Informe anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya

A l”Informe anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya es donen a conèixer dades i xifres de la cultura catalana l’any 2019 i que ajudarà a entendre la dimensió de la crisi provocada per la Covid-19.

Una de les funcions principals del CoNCA és elaborar l’informe anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts de Catalunya. Aquest document es configura com una plataforma ideal per fer públic el desenvolupament del sistema cultural català i tota la feina realitzada de forma estable i continuada al llarg de l’any envers al coneixement d’aquest escenari.

Consulta l’Informe anual sobre l’estat de la Cultura i de les Arts a Catalunya

Què s’hi pot trobar?

D’una banda, l’informe radiografia anualment la situació del sector cultural.

D’altra banda, repassa les polítiques i les actuacions de les administracions en matèria de cultura en funció de tres aspectes: la regulació de l’acció cultural, la gestió dels equipaments públics i generació d’activitat pròpia, i les mesures de suport al sector. L’informe també conté un conjunt de propostes amb mesures de millora i principals actuacions a realitzar.

A qui s’adreça?

Aquest document té com a destinatari final el Parlament de Catalunya i els agents responsables de les polítiques culturals del país.

Per a què serveix?

Permet fer anàlisi (autoanàlisi en la part que correspongui) de les polítiques públiques desenvolupades al voltant de l’activitat artística i cultural pels diferents nivells d’administracions que actuen al territori català.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a