Notícies

El nostre pas per FETEN 2020

FETEN és una de les fires de referència en el sector d’espectacles per la infància i joventut (i per a tots els públics en general). Durant una setmana programadors, companyies, associacions i gent relacionada es traslladen (alguns uns quants quilòmetres, altres moltes hores de tren o avió) fins Gijón.
Són infinites les coses que passen durant aquesta setmana (algunes que podem explicar, i altres que queden en secret). Aquest any podem resumir la feina de la TTP en xifres que no us deixaran indiferents:

 
 

10/02/2020

La TTP va tenir un dia força complert. La nostra enviada especial Abi va estrenar la fira descobrint els espectacles de CAL Teatre, XAKE Produkzioak, La Machina Teatro i Markeliñe Compañia Teatro.
A més, es va reunir amb LaSala Teatre i Mostra Igualada – fira d’espectacles infantils i juvenils.

 
 

11/02/2020

Primer dia dels IV Encuentros Rápidos FETEN 2020 ivisita a l’exposició “Rosa Díaz, 40 años de teatro”. Vam veure els espectacles de Larumbe Danza (El lago de los cisnes); i Afónix Produccions & Pep López (Piratas y otros bichos).
També vam iniciar la celebració de l’aniversari de 20 anys de la TTP amb un aperitiu per compartir-ho amb tots vosaltres, i corrent vam anar a presentar les II Jornadas de Dramaturgia para la infancia y la juventud (Podeu descobrir més coses sobre aquests esdeveniments AQUÍ !)

 
 

12/02/2020

Vam començar el dia amb els IV Encuentros Rápidos FETEN 2020 (i l’Abigail va trobar dos bessones amb les quals formaven un bonic semàfor: ZiPit Company La Maleta Dels Espectacles).
Vam assistir als espectacles de Zero en Conducta (ROB); Teatro Gorakada (Pinocho); Inspira Teatre (Kl’aa); Toc de Fusta (L’atelier); UpArte Cia (Áureo); String Theatre (The Crow’s Tale) i Vaivén Circo (Esencial).
Vam veure l’entrega de prèmis d’ASSITEJ entregats a Rosa Díaz i Hugo Salcedo i participar en l’aperitiu de l’Asociación Te Veo Artes Escénicas para Infancia y Juventud.

 
 

13/02/2020
Vam fer l’últim dia dels IV Encuentros Rápidos FETEN 2020. Una jornada més tranquila pero igualment productiva.
Vam poder gaudir dels espectacles de Teatre Mòbil (Oops!); Big Bouncers (Jungla); ZiPit Company (Mil pedazos); Mighty Jambo Trust (El cazador); Higiénico Papel Teatro (Riquete del copete); Babylon Cabaret (Laviebel).
Vam assistir a la presentació de Mostra Igualada, a l’assamblea d’Assitej España i l’Abigail va gaudir de la companyia de Lola Fernández de Sevilla i Gonzalo d’Assitej.

 
 

14/02/2020

L’últim dia a FETEN va ser una mica més relaxat, gaudint dels espectacles de tres companyies: LaBú Teatre (Alma); Strad (El violinista rebelde); i El cuarto azul (Mi amigo Polo).
La cirereta del pastís? El premi FETEN a la nostra sòcia Inspira Teatre com a millor espectacle per la primera infància amb l’espectacle “Kl’aa, la teva cançó” (descobreix-ne més al portal EscenaFamiliar.cat)


 
Ens veiem l’any que ve FETEN!
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a