Notícies

"El món d'Irene" de Pep López aconsegueix la menció especial del jurat de FETEN

Pep López amb el premi FETEN
Pep López amb el premi FETEN

Ja està, un any més ha acabat FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, que es celebra a Gijón cada mes de febrer. 7 dies, més de 60 espectacles diferents i més de 140 representacions. És la fira de les arts escèniques per a nens i nenes de referència a l’Estat Espanyol i com no podia ser d’un altra manera no hi podíem faltar.
Durant tres dies, del 26 al 28 de febrer, varis membres de la TTP vam anar a Gijón a veure espectacles, trobar-nos amb companys, amics, programadors i professionals del sector. Ens vam posar al corrent del què s’està fent no sols a Espanya sinó també a Europa i vàrem compartir bones estones intercanviant experiències.
Un total de 19 companyies catalanes van poder mostrar els seus treballs, dos de les quals són sòcies nostres: el Centre de Titelles de Lleida i Pep López. A Catalunya es treballa bé, i això s’ha pogut veure i demostrar un cop més en el moment del lliurament de premis:

  • Premi espectacle revelació per a Mimaia amb “Adiós Bienvenida”
  • Menció especial del jurat a l’Ateneu Popular 9 Barris amb “Maravilla, 16è Circ d´Hivern” per la seva complicitat amb el públic
  • Menció especial del jurat a Afónix Produccions & Pep López amb “El Mundo de Irene” per la seva composició i interpretació musical.
    Els ttperos a la tornada de FETEN!!
    Els ttperos a la tornada de FETEN!!

Moltes felicitats a tots i totes!!
Així mateix, també volem felicitar a tota la resta de guardonats. Podeu accedir a la notícia que es va publicar des de FETEN aquí.
 
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a