Notícies

El MIT ofereix un taller de Lambe-Lambe a càrrec de la prestigiosa cia. Arawake

El Museu Internacional del Titella (MIT) oferirà els pròxims dies 18 i 19 de novembre 2023 de 10:00 a 15:00 un taller de Lambe – Lambe.

LAMBE-LAMBE

El LAMBE-LAMBE és un teatre en miniatura creat en una caixa. Cada funció dura aproximadament 4 minuts i està dissenyada perquè un o pocs espectadors vegin l’obra posant el cap per un orifici de la caixa. Els petits titelles i objectes dins d’una capseta escènica estan acompanyats per una música i/o veu transmesa als espectadors mitjançant auriculars i, representen secretes situacions teatrals.

A càrrec de la prestigiosa companyia Arawake

Arawake és una agrupació multidisciplinària que destaca des del seu inici per la innovació, la seva capacitat per generar formes narratives i arribar a tot tipus de públic. Estan interessats sobretot en la conjunció del llenguatge audiovisual, escènic i poètic.

Contingut del curs

A la part de presa de contacte explicaran el “Titiriscopi” i el seu sistema de representació teatral híbrid de Titelles + Hologrames. Descobriran mitjançant una de les peces tot el procés de creació: Guió, construcció de titelles, producció d’hologrames, assaigs i posada en escena. Així deixaran plantejades les bases per a la pràctica.

A la segona part desenvoluparan dinàmiques creatives comunes i la realització de peces pràctiques en petits grups. Hi haurà un espai per a la mostra i enregistrament d’aquestes peces.

Informació pràctica

Lloc: Museu Intermacional dels Titelles de Catalunya.Masia Can Falguera. Carrer Can Mas, 1-3, Palau-solità i Plegamans.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a