Notícies

El grup de teatre del Centre Penitenciari de Lledoners presenta la seva obra “#Etiquetes” al Teatre Nu 

Aquesta setmana part del grup de teatre de la presó de Lledoners ha estat fent residència només de dia a la Casa del Teatre Nu per acabar el procés de creació de l’obra “#Etiquetes”, un espectacle que estrenaran aquest dijous al mateix teatre i que inclou  col·loqui després de la funció. 

L’obra ha estat creada pels mateixos presos, texts inclosos, sota la direcció del Quim Borrell que durant tot l’any dirigeix al grup de teatre de presos del Centre Penitenciari de Lledoners. Un grup de sis persones que compleixen els requisits per poder sortir de dia del centre estan anant des de dilluns i fins dijous cada dia per assajar a Tous i tornant a dormir al centre penitenciari. Aquesta és una activitat que només fan un cop a l’any i només amb el Teatre Nu de Sant Martí de Tous. Aquest any ha estat el quart any, després que ho provaren al 2021 i l’experiència cada any és del tot satisfactòria, tant per la companyia com per la direcció del Teatre Nu.

Així, que la cita és dijous 11 a les 17 hores i a les 18.00 hores.  Les entrades seran a 6 euros (5 amb descomptes). Es poden fer reserves a través del telèfon 677519625 o a teatrenu@teatrenu.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a