Notícies

El Festival d’Almagro convoca el X Certamen Internacional Barroc Infantil.

Va dirigit a creadors o companyies el treball de les quals, destinat al públic infantil i familiar, estigui basat, inspirat o posi en escena textos del Segle d’Or en espanyol.

Es poden rebre propostes fins al 14 de febrer de 2021.

La Fundació Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro convoca la X edició del Certamen Internacional Barroc Infantil a la qual podran concórrer els creadors o companyies, nacionals i internacionals, el treball de les quals, destinat al públic infantil i familiar, estigui basat, inspirat o posi en escena textos del segle d’or en espanyol. Les propostes, estrenades o no, podran estar representades en el seu idioma original, tenint en compte sempre el tipus de públic al qual van dirigides. La manera de traslladar la informació al públic infantil ha de ser accessible per a aquest. El termini de lliurament està obert fins al 14 de febrer de 2021.

En el segon trimestre de 2021 es faran públiques les propostes seleccionades. La seva exhibició serà programada en el Barroc Infantil de la 44 edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro, que tindrà lloc el mes de juliol de 2021. Un comitè de selecció s’encarregarà de triar un màxim de sis propostes. Aquest comitè estarà format per destacades personalitats de les arts escèniques i la pedagogia teatral, la composició de la qual determinarà el Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro.

Criteris de selecció, exhibició i premi

Els criteris de selecció del citat comitè s’efectuaran sobre la base del
repertori, textos del Segle d’Or en espanyol; a la direcció escènica
femenina, en percentatge mai menor al 50% de les propostes
seleccionades; i la participació, fomentant la creació artística nacional
en un 70% de les propostes seleccionades, corresponent la resta del
percentatge a propostes internacionals.

Les propostes seleccionades seran exhibides en un espai escènic que
determini el Festival dins de la 44 edició, durant aquest període un
jurat, integrat per reconeguts professionals de diferents àmbits de les
arts escèniques, triarà, entre les propostes exhibides, el millor espectacle del X Certamen Internacional Barroc Infantil. Es valorarà l’excel·lència
dels projectes, tenint en compte criteris d’originalitat, creativitat i pedagògics. El premi consistirà en el fet que l’obra seleccionada pel jurat serà la guanyadora del X Certamen Internacional Barroc Infantil i s’exhibirà en un dels espais oficials del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro amb un mínim de dues funcions.

Consulta AQUÍ les bases del certamen

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a