Notícies

El festival Circada llança dues convocatòries per a circenses.

Circ

El pròxim dia 15 de febrer s’acaba el termini per presentar-se a les convocatòries de la XIV edició de CIRCADA, el festival de circ de Sevilla. En aquesta edició tornarà el 2021 al seu mes natural, el juny. L’última edició, el 2020, va haver de ser reprogramat a l’octubre a causa de la crisi sanitària mundial.

Serà una edició en la qual es reforçarà la Secció Oficial, que passarà a durar dues setmanes, concentrant l’activitat de dijous a diumenge. Apostarà per un gran nombre d’espectacles de gran format, propostes internacionals i coproduccions d’envergadura. CIRCADA passarà així a durar, almenys, tres setmanes, incloent la ja clàssica secció Panorama CIRCADA, un certamen que s’ha consolidat com un dels espais de desenvolupament de mercat circense més vius de tot l’Estat espanyol.

Per a celebrar aquest retorn a juny, el veterà festival andalús llança en simultani dues convocatòries dirigides a companyies i artistes circenses. Per una banda, la convocatòria de coproduccions, que acompanyaran al festival per quart any consecutiu. Dirigida a projectes que estiguin en fase de creació i vulguin vincular-se amb CIRCADA des del punt de vista de la producció. Per l’altra banda, la convocatòria de Panorama CIRCADA, especialment destinada a espectacles sense estrenar o de recent estrena. En aquest cas tindran l’ocasió de mesurar-se no sols davant el públic de CIRCADA, sinó també davant un nodrit grup de professionals, els qui conformaran el jurat del certamen.

Les bases de totes dues convocatòries poden consultar-se en festivalcircada.com i el termini per a optar a elles estarà obert fins al pròxim 15 de febrer.

Més informació i inscripcions


Últimes notícies d’Ajuts i subvencions:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a