Notícies

El Departament de Cultura ofereix un Taller pràctic sobre la sol·licitud i justificació de subvencions

El dimecres 23 de febrer, l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller pràctic bàsic en línia pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció dels següents ajuts que donen suport a les activitats realitzades durant la temporada 2021/22:
Subvencions a activitats de circ de sala, de carrer i de carpa de caràcter professional.
Subvencions a activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional.

Adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics dels sectors del circ i de la dansa que s’iniciïn a la tramitació d’aquestes línies de subvencions destinades a empreses i autònoms.

A la primera part del taller s’abordaran de manera pràctica aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en streaming a través de la plataforma Zoom. La durada aproximada de la sessió és de 2 hores.
 
PROGRAMA
– Recepció i benvinguda a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques;
– Presentació de la normativa de bases específiques a càrrec de Jordi Foz, responsable de relacions sectorials de l’Àrea de les Arts Escèniques;
– Treball d’un cas pràctic a càrrec de Nando Ventalló i Dolors Galí, tècnics de la Unitat d’Ajuts de l’ICEC;
– Resolució de dubtes.
DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ:

Dimecres, 23 de febrer a les 10:00h

Per poder participar al taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA . El dia anterior al taller es facilitarà l’enllaç de Zoom necessari per seguir la sessió.
MÉS INFORMACIÓ
Subvencions a activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional (empreses) (Termini de presentació de sol·licituds: del 23 de febrer al 16 de març de 2022)
Subvencions a activitats de circ de sala, de carrer i de carpa de caràcter professional (empreses) (Termini de presentació de sol·licituds: del 23 de febrer al 16 de març de 2022)

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a