Notícies

El CoNCA crea un qüestionari per valorar l’impacte de la covid-19 en el sector cultural català

No hi ha cap dubte que l’any 2020 quedarà marcat per la crisi de la covid-19 i les repercussions socials i econòmiques que està generant. El sector de la cultura és un dels més castigats per aquesta pandèmia. La lluita contra el virus ha comportat limitacions de moviments dels ciutadans, tancament d’activitats o restriccions d’aforaments, que han afectat molt directament el sector cultural. Un sector que per norma general està acostumat a treballar amb recursos molt limitats. D’altra banda, el confinament ha accelerat la generalització de noves formes d’accés a la cultura basades en les noves tecnologies. A hores d’ara és difícil preveure cap a on ens portaran les transformacions que s’estan implementant, però des del CoNCA estan convençuts que l’impacte d’aquesta crisi va més enllà de les pèrdues econòmiques que patim.

Per aquest motiu, han preparat una enquesta oberta a tots els creadors, artistes i treballadors de la cultura, així com a empreses, institucions i organitzacions culturals. En aquest qüestionari, s’interroga sobre l’afectació personal provocada per la situació que vivim. Us agrairem que contesteu el qüestionari que trobareu clicant en l’enllaç adjunt i que en feu la màxima difusió entre els vostres col·legues de professió.

El conjunt de respostes rebudes han de donar una visió de conjunt de l’afectació dels sectors artístics i culturals. També ha de servir per poder dissenyar recomanacions en l’àmbit de la política cultural que ajudin a afrontar els reptes que tenim al davant.

Enllaç al qüestionari


Altres notícies de Covid-19:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a