Notícies

El Col·lectiu Galleda posa en valor les instal·lacions participatives d’autor

El Col·lectiu Galleda va presentar a la Fira de Titelles de Lleida, el seu propòsit: treballar per la visibilitat i equiparació de les instal·lacions participatives d’autor com un arts de carrer més a tots els nivells, també pel que fa a les ajudes de l’administració pública.

Galleda està format per companyies catalanes d’instal·lacions participatives, les seves productores i l’Associació de Companyies Professionals d’Arts Escèniques per a Tots els Públics (TTP). Juntes, sumem la concentració més important de propostes originals d’aquesta disciplina artística arreu del món.

A partir de la crisi per la Covid-19, la major part de les companyies catalanes que treballen les instal·lacions participatives, es van coordinar davant la necessitat compartida de visibilitzar una disciplina d’arts de carrer segura i socialment molt necessària. A partir d’aquestes trobades, va sorgir el desig d’enfortir els llaços i potenciar els valors cooperatius davant dels competitius.

Galleda vol treballar en benefici de la visibilització i l’impuls de tot el sector de les instal·lacions participatives d’autor, més enllà de les companyies que en formem part del col·lectiu.

Des del Col·lectiu Galleda, del qual forma part la TTP, juntament amb la PAC i la pròpia TTP s’està treballant conjuntament per tal d’aconseguir aquesta visibilitat tant necessària. És per això que es va presentar el Col·lectiu a la Fira de Titelles de Lleida, i també s’ha aconseguit fer-ne un reportatge al Telenotícies de TV3 (AQUÍ).

Web del Col·lectiu Galleda

Segueix a Instagram

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a