Notícies

El clown JAM, soci de la TTP, participa en un festival a Itàlia com a guanyador del Sibiu International Theatre Festival

El clown JAM (Jaume Jové) actuarà aquest cap de setmana (divendres i dissabte) al Festival Veregra Street d’Itàlia, a la ciutat de Montegranaro (Fermo). JAM forma part del cartell del festival italià en qualitat de guanyador de l’edició del 2019 del Sibiu International Theatre Festival romanès, en el qual la seva obra El Mêtre va ser reconeguda com la més poètica de totes les que s’hi van representar. Com que el festival italià i el romanès estan agermanats, l’esdeveniment italià ja va intentar l’any passat de convidar l’artista català, però la pandèmia de la CoViD-19 ho va aturar tot i aquest any sembla que les condicions són les adequades per a la celebració del cicle.

JAM oferirà quatre funcions de l’espectacle, que ha estat qualificat com a Spettacolo Evento 2021 pel festival italiàEl Mêtre és una obra que trasllada l’espectador al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. Una taula, dues cadires, un parasol, un penja-robes, un rellotge i… un mêtre! Senzillesa i poesia, tot en un.

Conjuntament amb JAM, al festival italià també hi actuarà la companyia belga Modo Grosso, que va ser la guanyadora del tercer festival agermanat amb l’italià i el romanès, que se celebra a Bremen (Alemanya). Tots tres esdeveniments mantenen una col·laboració apadrinada per la Unió Europea en el marc del Programa Europa Creativa, en coordinació amb la xarxa internacional Open Street Aisbl, amb seu a Brussel·les.

Llegeix l’article complet a EscenaFamiliar.cat


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a