Notícies

El Centre de Titelles de Lleida, de nou a Barcelona

El Centre de Titelles de Lleida torna a estar per terres barcelonines. La Sala Kids del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà aquest mes de març quatre actuacions de l’espectacle El petit elefant, que es realitzaran els dissabtes 1, 8, 15 i 22 de març a les 17.30 h. Uns 1.200 espectadors podran gaudir de les aventures del seu petit protagonista. Aquest espectacle tancarà també el 18è cicle Joc al Ninot, el dia 16 de març.
Paral·lelament, el Xim torna a les rodalies de la ciutat comtal, per a oferir-hi tant sessions escolars –a Vilanova del Vallès, La Llagostera, Sant Feliu de Codines i La Roca del Vallès- com sessions familiars a Sant Cugat, el diumenge 16 de març, i a Montcada i Reixac, el diumenge 30.
Gúlliver, com ja és habitual, arribarà més lluny: el dia 9 fins al municipi d’Agost, a Alacant, i el dia 21 a Aranda de Duero, a Castella i Lleó. El diumenge 13 tornarà a Catalunya per formar part de la programació del Festival TOT, celebrat al Poble Espanyol, a Barcelona.
En total, doncs, el Centre de Titelles realitzarà, aquest mes, 15 actuacions de 3 espectacles diferents, acollint més de 3.000 espectadors.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a