Notícies

El Centre de Titelles de Lleida al Palau de la Música Catalana per 18a. temporada consecutiva

Jan Titella (Centre de Titelles de Lleida)El Centre de Titelles de Lleida, amb el seu espectacle En Jan Titella, serà present al Palau de la Música Catalana de Barcelona, des d’avui dilluns 3 fins el diumenge 9 de novembre. Les actuacions de dilluns a divendres estan dirigides a centres escolars i se’n faran un total de 15, repartides en tres sessions al dia. El dissabte 8 i el diumenge 9, l’espectacle s’obrirà al públic en general, amb actuacions a les 10.30, 12 i 17, realitzant un total de 21 sessions en 7 dies.
Aquesta producció del Centre de Titelles de Lleida, es va estrenar el 23 de gener de 1998 i des d’aleshores no sols no ha deixat de programar-se cap any al cicle Les Escoles al Palau sinó que amb la seva aparició al Cicle de concerts familiars, amplià el seu públic a l’àmbit familiar arribant al públic infantil més enllà de l’escola. Una excel·lent proposta del Palau de la Música per tal d’iniciar en la música els més menuts.
En Jan Titella és un espectacle-concert amb titelles, ombres i música en viu específicament concebut per als infants de pre-escolar de 3 a 5 anys. Pretén desvetllar en l’infant una primera vivència musical i estimular l’atenció per la música per mitjà de la descoberta de l’expressivitat dels sons i de la seva capacitat comunicativa. Un concert amb un fil argumental, representat amb titelles i música en viu i que, de la mà de dos actors-titellaires i tres músics – flauta travessera, clarinet i violoncel-, és una excel·lent ocasió per introduir els infants al món de la música.
Una activitat que compta amb el propi material de suport –el llibre il·lustrat de la història i el CD de les cançons- per a facilitar tant l’aprenentatge d’aquestes noves cançons com per estimular una tasca pedagògica a l’escola, prèviament o amb posterioritat a l’assistència a l’espectacle. L’argument explica l’aventura d’en Jan, el qual, en ser despertat pel so d’un grill que es deleix per tornar al bosc, s’ofereix a portar-l’hi amb la seva bicicleta. Plegats, s’engresquen en la descoberta de sons, melodies i cançons.
L’èxit de l’espectacle està avalat per les seves 18 temporades de programació continuada al Palau de la Música en sessions escolars i per l’aposta d’aquesta institució en oferir-lo també dins el Cicle de concerts familiars.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a