Notícies

Diverses convocatòries a la Nau Ivanow

La Nau Ivanow posa una especial atenció al suport als joves creadors i a projectes culturals que inicien la seva activitat, essent una línia prioritària. Les residències de la Nau Ivanow volen donar resposta a les dificultats d’aquests creadors per accedir a espais de treball i d’assaig des d’on poder engegar projectes.
Les residències se centren en el treball d’assaig i producció d’un espectacle, així com en el treball de gestió i el dia a dia de l’activitat de tot tipus de projectes culturals. La residència d’assaig, enfocada a les arts escèniques, ofereix a creadors joves i emergents l’espai i els recursos tècnics necessaris per a l’assaig i producció del seu projecte escènic. La residència tècnica al teatre de la Nau Ivanow facilita a les companyies de teatre un espai on poder acabar el procés de creació dels seus espectacles. La residència al Viver de Creadors ofereix l’espai de treball necessari a creadors i professionals de la cultura que es troben en la fase inicial de creació d’un projecte o empresa cultural per tal que hi desenvolupin la seva activitat. La residència creativa vol facilitar l’accés de col·lectius artístics a un espai laboratori on treballar l’àmbit més creatiu del projecte, és a dir, la idea i el seu desenvolupament.


Residència assaig
Obert el període de recepció de projectes d’arts escèniques per a residències d’assajos del 5 de setembre al 24 de desembre de 2016.
Tipologia de projectes: Projectes teatrals, tant de muntatges de textos clàssics com contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col·lectiva.
Oferim:
1. Espai diàfan i agradable d’assajos per a companyies de teatre, de dilluns a dissabte, a mitja jornada durant 5 setmanes: de 10h a 15h o de 16h a 21h. Espai en exclusiva durant la residència i amb possibilitat d’instal·lació d’escenografia.
2. Accés al viver de creadors de la Nau Ivanow (coworking) les 24h per a tasques de producció.
3. Acompanyament i difusió del projecte en residència.
[convocatòria assaig 2016]
Residència tècnica
Obert el període de recepció de projectes d’arts escèniques per a residències tècniques del 5 de setembre al 24 de desembre de 2016.
Tipologia de projectes: Projectes teatrals, tant de muntatges de textos clàssics com contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col·lectiva.
Oferim:
1. Sala de teatre de la Nau Ivanow (Andy Warhol), de dilluns a dissabte, tota o mitja jornada, durant 2 setmanes.
2. Espai en exclusiva durant la residència i amb possibilitat d’instal·lació d’escenografia.
3. Material tècnic.
4. Possibilitat de sessions tancades per a públic i programadors.
5. Accés al viver de creadors de la Nau Ivanow (coworking) les 24h per a tasques de producció.
6. Acompanyament i difusió del projecte en residència.
[convocatòria tècnica 2016]
Residència viver
La Nau Ivanow ha obert la convocatòria de residència al Viver de Creadors amb la voluntat de donar suport a projectes culturals que estan en fase inicial. Oferim un espai diàfan i agradable de treball, amb taules de 2mx1m. La residència pot variar segons la viabilitat del projecte presentat, amb una durada d’un any.
[convocatòria viver 2016]

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a