Notícies

Despullem la nova obra de La Baldufa i la Sol Picó en aquest sTTriPtease

El divendres 11 de febrer l’associació TTP presenta l’oportunitat de descobrir tot el que amaga la nova obra Imperfect de La Companyia de Comediants La Baldufa. Els sTTriPtease són una activitat que incita a la reflexió, intercanvi i debat dels processos creatius.

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) té com a objectiu fomentar la formació de les persones que es dediquen al sector. Per això des del 2019 es fan els sTTriPtease, una activitat amb nom provocador que incentiva a un acte encara més provocatiu: el debat i la reflexió dels processos creatius.

L’obra Imperfect de La Baldufa serveix de punt de partida d’aquesta jornada. El pròxim dia 11 de febrer a les 12h al Teatre de la Llotja de Lleida tindrà lloc aquesta jornada en la qual es veurem un assaig d’aquest espectacle que s’estrenarà a l’abril a la Mostra d’Igualada, i posteriorment compartirem debat sobre el procés creatiu amb la companyia i la Sol Picó.

Com a fila 0, l’esdeveniment comptarà amb la participació de Ramon Giné, director creatiu de Mostra Igualada; Tena Busquets, l’actual directora artística del festival Sismògraf d’Olot; i Eulàlia Ribera de LaSala de Sabadell i Àngels Margarit, directora artística del Mercat de les Flors.

L’espectacle Imperfect, de La Baldufa i la Sol Picó, serveix de punt de partida d’aquesta jornada de reflexió i debat

Amb la direcció de Sol Picó, l’Enric Blasi, Emiliano Pardo i el Carles Pijuan s’enfronten per primera vegada al repte de ballar sobre l’escenari. La companyia surt de la seva zona de confort amb un procés creatiu ben diferent del que han estat acostumats fins ara. Un espectacle coproduit per La Mostra Igualada, el Festival Grec, La Sala i Festi’Mômes, Questembert (França). 

En un moment de canvi social, de pors i d’incerteses pel futur que vindrà, tres cossos inexperts, imperfectes i amb mobilitat limitada, decideixen reinventar-se, jugar com a nens, i experimentar amb la dansa —un llenguatge completament nou per a ells—. Són tres persones adultes, superant els seus límits i explorant les seves possibilitats. En una societat que imposa el que és idoni a cada edat, es pot aprendre a ballar als 50 anys? Un espectacle de reflexió vers les pròpies limitacions, de descoberta de la bellesa no convencional, i de recerca de les il·lusions. 

Amb la col·laboració de La Temporada Lleida. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a