Notícies

Descompte en les formacions de la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques

A principis del 2020 es va començar a gestar una xarxa de professionals de la producció d’arts escèniques amb la finalitat de crear un col·lectiu potent capaç de defensar les necessitats i els drets de la professió. A dia d’avui, la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques ja és una realitat, que ha reunit 85 professionals durant aquest 2020.

La Xarxa s’organitza en comissions de treball i es regeix per una declaració d’intencions, que recull les inquietuds i els motius que l’han dut a crear-se.

Una de les apostes de la Xarxa és generar planter i augmentar el nombre de professionals dedicats a la producció d’arts escèniques, en conseqüència presenta la primera edició de la “Formació en producció d’arts escèniques” en col·laboració amb la Nau Ivanow i la Fabra i Coats.

Una formació dirigida a persones que volen dedicar-se professionalment a la producció específica per les arts escèniques. Organitzada amb sessions teòrico-pràctiques, visites i amb la possibilitat de fer pràctiques professionals. Aquesta és una formació no reglada que aspira a fer ofici i que posa en valor la mentoria i el seguiment personalitzat.

La producció és un procés continu d’organització i gestió de recursos humans, materials i econòmics al servei de la creació, en la qual els professionals han d’estar en constant contacte amb diversos agents per a atendre les necessitats de cada projecte en totes les seves fases.

En aquest sentit, és fonamental la relació amb la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques, que impulsa aquest ensenyament amb un profund coneixement del sector. La formació neix amb la intenció de guiar i acompanyar l’alumnat a través de professionals de la xarxa, amb l’objectiu que s’incorporin nous i noves professionals amb les eines i les habilitats per treballar en diàleg amb artistes i professionals involucrats en la creació i producció d’espectacles i esdeveniments d’arts escèniques.

Les inscripcions per aquesta formació estan obertes fins al 30 de novembre de 2020 i tenen un 5% de descompte per a membres de la TTP!

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a